Protein Shake - zelené jablko maca

699 Kč
1 ks
750 g
1





Protein Shake - zelené jablko maca

Akce: ke koktejlu shaker zdarma.


Proteiňák - co je to za drink? Nápoj s vysokým obsahem mléčných bílkovin. K čemu je to dobré? Všude tam, kde potřebuješ zvýšit bilanci bílkovin, aby jsi jedl vyváženě. Uděláš si k snídani ovocné smoothie nebo ovesnou kaši? Skvělé, přidej si tam bílkovinu - jídlo bude komplexnější a budeš více sytý. Nechce se ti nic večer vařit, jsi unavený z práce, udělej si proteiňák a jsi po jídle. Jsi "low carb"? Potřebuješ proteiňák jako variantu některého z tvých jídel.

Porce jen za 28 Kč smiley

Že jsou proteiňáky chemie? Ty z fitness světa rozhodně jsou. Ale můj je čistou potravinou. Mrkni na složení - nic, co by se běžně v přírodních potravinách nevyskytovalo. A navíc jsem přidala přírodní trávicí enzymy, aby bylo bříško spokojenější.

Představ si, že součástí proteiňáku jsou i SUPERFOOD, abychom ze stravy vytěžili maximum. 
Maca = Peruánský ženšen - posiluje organismus, pomáhá zlepšit fyzický výkon a duševní kondici.

Čistěji už to nejde:

  • 72 % kvalitního proteinu
  • bez přidaného cukru
  • vysoký obsah vlákniny
  • čistá potravina
  • bez lepku
  • bez konzervantů
  • 7 trávicích enzymů
     

      


Další varianty:


Etiketa:

Návod na přípravu: Smíchejte 30 g prášku s 250 ml polotučného mléka.

Bez přidaného cukru, výrobek obsahuje přirozeně se vyskytující cukry. Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Chraňte před přímým slunečním zářením.

Zelené jablko & Maca
Nápoj s vysokým obsahem bílkovin se sladidlem
Složení: Syrovátkový proteinový koncentrát 86 %, čekanková vláknina, 5 % maca prášek, aroma zelené jablko, přírodní barvivo chlorofyl, směs 7 trávicích enzymů výhradně rostlinného původu, sladidlo sukralóza. 

 Nutriční hodnoty  ve 100 g   v 30 g 
 Energetická hodnota v kJ  1675 503
 Energetická hodnota v kcal  397 119
 Tuk v g 6,2 1,9
 z toho nasycené mastné kyseliny v g  2 0,6
 Sacharidy v g 9,9 3
 z toho cukr g 8,3 2,5
 Bílkoviny v g 72 22
 Vláknina v g 7,1 2,1
 Sůl v g 0,3 0,1

;