Katalog produktů > Nápoje > Care Bubbles višeň růže

Care Bubbles višeň růže

NOVINKA Care Lab Divas Care Bubbles višeň růže


55 Kč   50 Kč
1 ks
250 ml

SKL

Care Bubbles višeň růže

Sycený funkční nápoj pro zdravé stárnutí a udržení vitality, bioaktivní, bez přidaného cukru.

Čistá potravina Bez cukru Bez přídatných látek Bez lepku Bez laktózy Bez konzervantů Low carb Vegan Imunita Krásná pleť Klouby

Když se snoubí výživa s elegancí a věda s potěšením. Lahodné nápoje vyvinuté s vědci založené na potřebě udržitelného zdraví.

Sycený funkční drink Bubbles s přírodní příchutí višeň růže

  • podporuje zdravé stárnutí
  • má pozitivní vliv na pokožku, kosti, klouby, střeva, kardiovaskulární systém a imunitu
  • bioaktivní

Jemně perlivý nápoj Care Bubbles s okouzlující příchutí višně a růže podporuje imunitu, zdravé stárnutí, zdraví kostí, kloubů, pokožky, střev i kardiovaskulárního systému. Care Bubbles, které si můžeš vychutnat z krásných designových plechovek, obsahují první alternativu rostlinného kolagenu, koenzym Q10, 74 mořských minerálů a směs zdraví prospěšných vitamínů. Vytvoř si s Care Bubbles svůj nový denní rituál. Dopřej si jednu plechovku denně, která představuje účinnou cestu k vitalitě a celkovému zdraví.

Obsahuje: 

  • VeCollal® aminokyseliny
  • Aquamin® minerály
  • první veganskou alternativu kolagenu 2000 mg
  • koenzym Q10
  • 74 mořských minerálů
  • unikátní vitamínovou směs (vitamíny C, B3, B5, B6, B9 a B12)
  • slazený pouze ovocem

Srdcem Care Bubbles je první veganská alternativa kolagenu. Tato patentovaná receptura rostlinného původu má, na rozdíl od živočišného kolagenu, shodný profil 20 aminokyselin s lidským kolagenem typu 1. Díky tomu, že jsme tělu ušetřili štěpení klasického kolagenu na aminokyseliny, je veganská alternativa účinná a snadno biologicky dostupná. Rostlinný kolagen prospívá tvým kostem, kloubům, nehtům, pokožce i vlasům.

Koenzym Q10, jako další z aktivních složek Care Bubbles, nabízí kromě antioxidačních účinků také ověřené benefity pro kardiovaskulární systém a celkovou energii.

Care Bubbles dále obsahují až 74 mořských minerálů, jejichž pozitivní účinky na zdraví kostí, kloubů a střev byly zdokumentovány desítkami klinických a vědeckých studií. Mořské minerály pocházejí ze pečlivě zpracovaných kalcifikovaných mořských řas sesbíraných ze dna Atlantiku.

Jedinečná vitamínová směs (C, B3, B5, B6, B9 a B12), která se nachází ve všech našich produktech, je rozhodující pro zdravé životní procesy, metabolismus, duševní a fyzickou výkonnost a celkovou vitalitu.

Pravidelná konzumace Care Bubbles zvyšuje přirozenou produkci kolagenu v těle a podporuje tě na cestě k zdravějšímu stárnutí a dlouhověkosti.

Klíčové vlastnosti:
Čistá potravinaBez cukruBez přídatných látekBez lepkuBez laktózyBez konzervantůLow carbVeganImunitaKrásná pleťKlouby

Související produkty:


Care Lab Divas Care Bubbles višeň růže

EAN: 8588004518124

Složení: voda, oxid uhličitý, ovocný extrakt (karob, jablko), višňová šťáva z koncentrátu min. 8 %, citrónová šťáva z koncentrátu min. 2 %, jablečná šťáva z koncentrátu min. 2 %. antioxidant: kyselina askorbová, VeCollal® (směs aminokyselin Glycin, L-Prolin, L-Alanin, Centella Asiatica, Kyselina L-Asparagová, Kyselina L-Glutamová, L-Arginin, L-Serin, L-Leucin, L-Valin, L-Treonin, L-Glutamin, L-Lysin, kyselina askorbová, L-Izoleucí, L-Fenylalanin, L-Tyrosin, L-Methionin, L-Histidin, L-Cystein, Panax Ginseng, L-Tryptofan), Aquamin® (přírodní multi-minerální komplex), směs vitamínů (Vitamin C, Niacin, Kyselina pantotenová, Vitamin B6,
Kyselina listová, Vitamin B12), Koenzym Q10 (0,012%), přírodní aroma.

Obsahuje přidané vitamíny, směs aminokyselin, minerálů a Koenzym Q10. Obsah ovoce: min.12 %.

Výživové údaje na 100 ml Množství
Energie 58 kJ/14 kcal
Tuky 0 g
z toho nasycené mastné kyseliny  0 g
Sacharidy 6,0 g
z toho cukry 5,4 g
Bílkoviny 0 g
Sůl <0,01 g
Loading…