Katalog produktů > Zdravé vaření > Maso > Jerky prémiové hovězí slanina

Jerky prémiové hovězí slanina

NOVINKA Jim Jerky prémiové hovězí slanina


65 Kč   59 Kč
1 ks
23 g

SKL

Jerky prémiové hovězí slanina

Lahodně ochucené pikantní hovězí maso s autentickou kouřovou chutí, vyrobené v České republice. Ideální svačina na cesty i na doma. 

Bez cukru Bez lepku Bez laktózy Bez konzervantů Kvalitní protein Low carb Svaly Aktivita

Ideální svačina na cesty i na doma. Lahodně ochucené pikantní hovězí maso s autentickou kouřovou chutí, vyrobené v České republice. Obsahuje vysoké procento proteinu, a je tak ideálním zdrojem energie. Potřebnou dávku energie Vám jerky dodají při sportu, na cestách a ve chvílích zábavy i relaxace. Vyrábí se pouze z pečlivě vybraných libových kusů masa. Obsahují tak minimální množství tuku. Jsou určeny pro každého, komu záleží na zdravém životním stylu a má rád maso.

Klíčové vlastnosti:
Bez cukruBez lepkuBez laktózyBez konzervantůKvalitní proteinLow carbSvalyAktivita

Související produkty:


Jim Jerky prémiové hovězí slanina

EAN: 8595229926436

Složení: Hovězí maso 88,9 %, zvlhčovadlo: glycerol, slaninové aroma (1,96 %), jedlá sůl, ocet kvasný lihový, řepkový olej, extrakt z droždí, dextróza, sušený česnek, kouřové aroma, barvivo: paprikový oleoresin, přírodní aroma.

Výživové údaje na 100g: Energie: 1332 kJ/318 kcal, Tuky: 13,1 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 4,5 g, Sacharidy: 8 g, z toho cukry: 2,55 g, Bílkoviny: 41,9 g, Sůl: 2,68 g.

Loading…