Sušené kaki premium

NOVINKA Rival Sušené kaki premium


95 Kč
1 ks
150 g

SKL

Sušené kaki premium

Na slunci sušené šťavnaté kaki, bez přidaného cukru, plné vitamínů A, C, B, jódu, železa, vápníku, draslíku, fosforu, manganu, hořčíku a vlákniny.

Čistá potravina Bez cukru Bez přídatných látek Bez lepku Bez laktózy Bez konzervantů Bez palmového oleje Vegan Raw Aktivita Energie

Svačinka pro mozek

Sušené kaki je lahodná dobrota, která vám udělá dobře nejen v břiše! Podporuje zažívání a působí proti zácpě a průjmu, normalizuje krevní tlak, snižuje zátěž kardiovaskulárního systému a podporuje nervový a mozkový systém. Není divu, že je kaki označováno za “ovoce bohů”!

Sušené kaki oceníte v ořechových směsích či müsli, na lívancích a dalších dezertech. Hodí se i do jogurtu, do koláče a samozřejmě jen tak na zobání. Můžete také experimentovat a zkusit ho i na slano - v salátech či chutney.

Proč si vybrat naše sušené plody?

  • 100% přírodní
  • bez přidaného cukru
  • bez barviv, konzervantů či GMO
  • zdroj vlákniny, vitamínů A, C, B, jódu, železa, vápníku, draslíku, fosforu, manganu a hořčíku

Na slunci sušené ovoce chutná skvěle a vydrží dlouho, takže si jej můžete nakoupit do zásoby a vychutnávat kdykoliv dostanete chuť. Prémiové sušené ovoce v balíčcích Rival pochází přímo od farmářů a sadařů.

Klíčové vlastnosti:
Čistá potravinaBez cukruBez přídatných látekBez lepkuBez laktózyBez konzervantůBez palmového olejeVeganRawAktivitaEnergie

Související produkty:


Rival Sušené kaki premium

EAN: 4850009990033

Složení: 100% kaki, antioxidant <20mg/kg.

Nutriční hodnoty na 100 g Množství
Energetická hodnota 1054 kJ/252 kcal
Tuky 0,52 g
Z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 66,6 g
Z toho cukry 16,8 g
Bílkoviny 1,25 g
Vláknina 13,2 g
Sůl 0,01 g
Loading…