Katalog produktů > Nápoje > Care Water Balance pomeranč

Care Water Balance pomeranč

NOVINKA Care Lab Divas Care Water Balance pomeranč levandule


60 Kč   55 Kč
1 ks
400 ml

SKL

Care Water Balance pomeranč

Funkční nápoj pro vnitřní rovnováhu, bioaktivní, bez přidaného cukru.

Čistá potravina Bez cukru Bez přídatných látek Bez lepku Bez laktózy Bez konzervantů Low carb Vegan Aktivita Energie Relaxace

Když se snoubí výživa s elegancí a věda s potěšením. Lahodné nápoje vyvinuté s vědci založené na potřebě udržitelného zdraví.

Funkční drink Balance s přírodní příchutí pomeranč levandule

  • účinně bojuje proti stresu a únavě
  • obnovuje vnitřní rovnováhu
  • podporuje nervový systém
  • bioaktivní

Podmanivý nesycený funkční nápoj Care Water Balance je díky svým klinicky ověřeným složkám skvělým společníkem pro klidnou relaxaci po náročném dni. Mořské magnézium, železo, vitamín E a směs dalších šesti vitamínů účinně bojují proti stresu, zahání únavu, obnovují vnitřní rovnováhu a podporují nervový systém. Náš prémiový nápoj Care Water Balance se rád stane tvým novým denním rituálem, na který se budeš těšit i během rušných dní.

Obsahuje: 

  • jedinečnou směs mořského magnézia
  • železo
  • vitamín E
  • unikátní vitamínovou směs (vitamíny C, B3, B5, B6, B9 a B12)
  • slazeno pouze ovocem

Klinicky a vědecky ověřené složky mají blahodárný vliv na tvé tělo. Pomohou ti bojovat s únavou, uleví od stresu, podpoří nervový systém a tvou vnitřní rovnováhu. Mořské magnézium je vysoce bioaktivní forma magnézia, která kromě jiného podporuje zdravý metabolismus, buněčnou energii a správnou funkci nervového systému.

Nejzdravější společník na relaxaci po náročném dni. Železo je nezbytné pro produkci hemoglobinu, který pomáhá distribuovat kyslík do celého těla, čímž zabraňuje únavě a slabosti. Vitamín E je účinný antioxidant, který chrání tvé tělo před oxidačním stresem spojeným s úzkostí či depresí.

Naše unikátní vitamínová směs (vitamín C, B3, B5, B6, B9, B12) poskytuje podporu pro celkovou rovnováhu a vitalitu. Tělu pomáhá přeměňovat potravu na energii, vytvářet nové krvinky a udržovat zdravé kožní a mozkové buňky. Tato směs vitamínů také podporuje správnou funkci nervového systému, příznivě ovlivňuje náladu a regulační procesy. Ačkoli každý z B vitamínů má své specifické funkce, jejich plnohodnotný zdravotní přínos závisí na jejich správné kombinaci.

Dbáme na to, abychom v našich produktech používali pouze zdraví prospěšné ingredience. Proto je i lahodný drink Care Water Balance slazený pouze ovocem a neobsahuje žádné umělé konzervační látky. Díky své jedinečné směsi ingrediencí a příchuti s tóny levandule je Care Water Balance dokonalým nápojem, který ti pomůže najít ztracenou vnitřní rovnováhu.

Klíčové vlastnosti:
Čistá potravinaBez cukruBez přídatných látekBez lepkuBez laktózyBez konzervantůLow carbVeganAktivitaEnergieRelaxace

Související produkty:


Care Lab Divas Care Water Balance pomeranč levandule

EAN: 8588004518377

Složení: pramenitá voda 94 %, ovocný extrakt (karob,jablko), pomerančová šťáva z koncentrátu 3 %, citronová šťáva z koncentrátu 1 %, antioxidant: kyselina L-askorbová, směs vitamínů (Vitamín C, Niacín, Kyselina
pantothenová, Vitamín B6, Vitamín B12, Kyselina listová), magnézium (citrát hořečnatý), , Vitamin E, železo, přírodní aromata.

Obsahuje přídavek vitamínů, železo a magnézia. Obsah ovoce: min. 4 %.

Výživové údaje na 100 ml Množství
Energie 42 kJ/10 kcal
Tuky 0 g
z toho nasycené mastné kyseliny  0 g
Sacharidy 2,5 g
z toho cukry 2,3 g
Bílkoviny 0 g
Sůl <0,01 g
Loading…