Katalog produktů > Nápoje > Care Water Restore borůvka acai

Care Water Restore borůvka acai

NOVINKA Care Lab Divas Care Water Restore borůvka acai


60 Kč   55 Kč
1 ks
400 ml

SKL

Care Water Restore borůvka acai

Funkční nápoj pro pokožku, vlasy, kosti, klouby, s aminokyselinami, bez přidaného cukru.

Čistá potravina Bez cukru Bez přídatných látek Bez lepku Bez laktózy Bez konzervantů Low carb Vegan Aktivita Krásná pleť Krásné vlasy Klouby

Když se snoubí výživa s elegancí a věda s potěšením. Lahodné nápoje vyvinuté s vědci založené na potřebě udržitelného duševního zdraví, podpory imunity, zdravého trávení a vyvážené energie.

Funkční drink Restore s přírodní příchutí borůvka acai

  • pozitivní vliv na pokožku a vlasy
  • výrazně prospívá i kostem, kloubům a celkové obnově organismu
  • aminokyseliny

Veganská alternativa kolagenu, kterou obsahuje nesycený funkční nápoj Care Water Restore, zcela mění hru ve světě wellness a zdraví. Klinické a vědecké studie potvrdily, že tuto rostlinnou alternativu kolagenu dokáže naše tělo zpracovat stejně efektivně jako jinou formu kolagenu živočišného původu. Veganská alternativa kolagenu má stejné složení aminokyselin jako lidský kolagen typu 1, což ji činí výjimečnou. Care Water Restore v sobě kombinuje veganskou alternativu kolagenu, biotin, 74 mořských minerálů a zdraví prospěšné vitamíny. Díky tomuto složení poskytuje komplexní podporu pro zdraví pokožky, vlasů a nehtů, stejně jako pro celkové zdraví a pohodu.

Obsahuje: 

  • VeCollal® aminokyseliny
  • Aquamin® minerály
  • vysoce účinnou alternativu veganského kolagenu 1000 mg
  • 74 mořských minerálů
  • biotin
  • unikátní vitamínovou směs (vitamíny C, B3, B5, B6, B9 a B12)
  • slazeno pouze ovocem

Speciální směs vysoce účinných složek v Care Water Restore, poskytuje pohodlný a chutný způsob, jak podpořit tvou regeneraci, vitalitu pokožky, posílit a vyživit vlasy či zlepšit strukturu kloubů a kostí.

Neobsahuje žádné umělé přísady a konzervační látky a je přirozeně slazený ovocem, což z něj činí zdravou a nízkokalorickou pochoutku bez výčitek. 

Mezi aktivní složky v Care Water Restore patří první patentovaná veganská alternativa kolagenu, která zlepšuje pevnost a elasticitu pokožky, snižuje výskyt jemných linek a vrásek a zvyšuje hydrataci pokožky.  Rostlinná alternativa kolagenu v Care Water Restore má shodnou kombinaci 20 aminokyselin s lidským kolagenem typu 1. Navíc, na rozdíl od kolagenů živočišného původu, je veganská alternativa kolagenu snadněji biologicky dostupná. Veganskou náhradu živočišného kolagenu jsme v nápoji použili jako vůbec první na světě.

Kromě alternativy kolagenu Care Water Restore obsahuje také 74 mořských minerálů, které byly pečlivě získány z mořských řas sebraných z dna severního Atlantiku. Bylo klinicky prokázáno, že tato bioaktivní směs prospívá zdraví kostí, kloubů i střev.

Care Water Restore obsahuje také biotin, který je známý tím, že zlepšuje kvalitu pokožky, nehtů, vlasů a podporuje přirozenou tvorbu kolagenu v lidském těle. Samozřejmě nechybí ani vysoká dávka vitamínů C, B3, B5, B6, B9 a B12, které jsou klíčové pro životní procesy, duševní a fyzickou výkonnost a celkovou vitalitu.

Dopřej svému tělu kompliment v podobě Care Water Restore. Nech se okouzlit nejen jeho delikátní chutí s podmanivými tóny borůvky a acai, ale i jeho pozitivními účinky na tvůj organismus.

Klíčové vlastnosti:
Čistá potravinaBez cukruBez přídatných látekBez lepkuBez laktózyBez konzervantůLow carbVeganAktivitaKrásná pleťKrásné vlasyKlouby

Související produkty:


Care Lab Divas Care Water Restore borůvka acai

EAN: 8588004518360

Složení: pramenitá voda 95 %, ovocný extrakt (karob, jablko), citronová šťáva z koncentrátu 2 %, antioxidant: kyselina L-askorbová, VeCollal® (směs aminokyselin Glycin, L-Prolin, L-Alanin, Centella Asiatica, Kyselina L-Asparagová, Kyselina L-Glutamová, L-Arginin, L-Serin, L-Leucin, L-Valin, L-Treonin, L-Glutamin, L-Lysin, kyselina askorbová, L-Izoleucí, L-Fenylalanin, L-Tyrosin, L-Methionin, L-Histidin, L-Cystein, Panax Ginseng, L-Tryptofan), Aquamin® (přírodní multiminerální komplex), směs vitamínů (Vitamín C, Niacín, Kyselina pantothenová, Vitamín B6, Vitamín B12, Kyselina listová), Biotin, přírodní aromata.

Obsahuje směs aminokyselin, minerálů a přidané vitamíny. Obsah ovoce: min. 2 %.

Výživové údaje na 100 ml Množství
Energie 42 kJ/10 kcal
Tuky 0 g
z toho nasycené mastné kyseliny  0 g
Sacharidy 2,5 g
z toho cukry 2,3 g
Bílkoviny 0 g
Sůl <0,01 g
Loading…