Katalog produktů > Proteiny > Protein Shake čoko banán vegan v2

Protein Shake čoko banán vegan v2

NOVINKA Diet Plan Protein Shake čoko banán vegan v2
Diet Plan Protein Shake čoko banán vegan v2


799 Kč
32 Kč/porce
1 ks
750 g

SKL

Protein Shake čoko banán vegan v2

vyLaděný čistě přírodní prášek s vysokým obsahem rostlinných bílkovin a trávicími enzymy je ideální volbou pro všechny, kteří hledají kvalitní zdroj proteinu bez umělých přísad a laktózy.

Bonus: Shaker zdarma vám bude nabídnut v košíku.

Čistá potravina Bez cukru Bez přídatných látek Bez lepku Bez laktózy Bez konzervantů Protein 60% Vysoký obsah vlákniny Stevioglykosidy 7 trávicích enzymů Low carb Vegan Svaly Aktivita

v2 = nové vylepšené složení za stejnou cenu! Čekanková vláknina byla nahrazena guarovou vlákninou Sunfiber® = přírodní vláknina pro zdraví trávicího systému.

Protein Shake čoko banán vegan nejen pro vegany. Hodí všude, kde potřebuješ zvýšit bilanci bílkovin bez laktózy, abys jedl vyváženě. Je vyrobený z pečlivě vybraných surovin. Poskytuje rostlinné bílkoviny, potřebné pro tvorbu a obnovu svalové hmoty, vlákninu a 7 trávicích enzymů podporující snadnější trávení bílkovin.

Nemáš čas nebo se ti nechce vařit? Potřebuješ rychlou snídaní, svačinu nebo večeři? Udělej si proteiňák a jsi po jídle. Děláš si k snídani ovocné smoothie nebo ovesnou kaši? Skvělé, přidej si tam bílkovinu, jídlo bude komplexnější a budeš více sytý. Jsi Low Carb? Potřebuješ proteiňák jako variantu některého z tvých jídel. Vhodný také pro dodání bílkovin při vaření, pečení a do nápojů.

Porce jen za 32 Kč smiley

Že jsou proteiňáky chemie? Ty z fitness světa rozhodně, ale můj je čistou potravinou. Mrkni na složení, nic, co by se běžně v přírodních potravinách nevyskytovalo. A navíc jsem přidala přírodní trávicí enzymy, aby bylo bříško spokojenější.


Sunfiber® je rozpustná vláknina získaná z guarových bobů. Je zcela přírodní, bez chuti a zápachu. Je certifikovaná jako nízký FODMAP produkt, což znamená, že je šetrná k trávicímu traktu a je vhodná pro lidi s IBS (syndrom dráždivého tračníku).

Zdravotní přínosy:

  • Není nadýmavá, naopak pomáhá proti nadýmání.
  • Trávení: Pomáhá při problémech jako je zácpa, průjem a syndrom dráždivého tračníku.
  • Střevní zdraví: Podporuje růst prospěšných střevních bakterií, zlepšuje střevní stěnu a snižuje riziko střevních zánětů.
  • Metabolické zdraví: Reguluje hladinu cukru v krvi, podporuje vstřebávání minerálů a napomáhá při hubnutí.
  • Imunitní systém: Přispívá ke snížení zánětů a podporuje imunitní zdraví.
  • Duševní zdraví: Podporuje zdraví mozku a zlepšuje náladu prostřednictvím osy střevo-mozek.

Čistěji to už nejde:
Čistá potravinaBez cukruBez přídatných látekBez lepkuBez laktózyBez konzervantůProtein 60%Vysoký obsah vlákninyStevioglykosidy7 trávicích enzymůLow carbVeganSvalyAktivita

Související produkty:


Diet Plan Protein Shake čoko banán vegan v2

Nápoj s vysokým obsahem bílkovin rostlinného původu s příchutí čoko-banán, se sladidly přírodního původu z rostliny stévie, kakaem a banánem.

Návod na přípravu: Smíchejte 30 g prášku (2 odměrky) s 250 ml rostlinného mléka.

Složení: Hrachový protein 68 %; slunečnicový protein 8 %; sušený banánový prášek 7 %; kakao 7 %; rýžová náhrada mléka 5 %; slunečnicový lecitin; přírodní aroma: banán, čokoláda; přírodní zahušťovadlo: guarová guma; sladidlo rostlinného původu: steviolglykosidy; směs 7 trávicích enzymů výhradně rostlinného původu.

Bez přidaného cukru, výrobek obsahuje přirozeně se vyskytující cukry. 

 Nutriční hodnoty  ve 100 g   v 30 g 
 Energetická hodnota v kJ  1585 476
 Energetická hodnota v kcal  376 113
 Tuk v g 7,9 2,4
 z toho nasycené mastné kyseliny v g  2,1 0,6
 Sacharidy v g 12,6 3,8
 z toho cukr g 7,1 2,1
 Bílkoviny v g 60,4 18,1
 Vláknina v g 6,3 1,9
 Sůl v g 0,1 0,03
Loading…