Katalog produktů > Proteiny > Protein Shake vanilka v2

Protein Shake vanilka v2

NOVINKA Diet Plan Protein Shake vanilka v2
Diet Plan Protein Shake vanilka v2


799 Kč
32 Kč/porce
1 ks
750 g

SKL

Protein Shake vanilka v2

vyLaděný čistě přírodní prášek s vysokým obsahem mléčných bílkovin a trávicími enzymy je ideální volbou pro všechny, kteří hledají kvalitní zdroj proteinu bez umělých přísad.

Bonus: Shaker zdarma vám bude nabídnut v košíku.

Čistá potravina Bez cukru Bez přídatných látek Bez lepku Bez konzervantů Protein 75% Vysoký obsah vlákniny Stevioglykosidy 7 trávicích enzymů Low carb Svaly Aktivita

v2 = nové vylepšené složení za stejnou cenu! Čekanková vláknina byla nahrazena guarovou vlákninou Sunfiber® = přírodní vláknina pro zdraví trávicího systému.

Protein Shake vanilka se hodí všude, kde potřebuješ zvýšit bilanci bílkovin, abys jedl vyváženě. Je vyrobený z pečlivě vybraných surovin. Poskytuje bílkoviny, potřebné pro tvorbu a obnovu svalové hmoty, vlákninu a 7 trávicích enzymů podporující snadnější trávení bílkovin.

Nemáš čas nebo se ti nechce vařit? Potřebuješ rychlou snídaní, svačinu nebo večeři? Udělej si proteiňák a jsi po jídle. Děláš si k snídani ovocné smoothie nebo ovesnou kaši? Skvělé, přidej si tam bílkovinu, jídlo bude komplexnější a budeš více sytý. Jsi Low Carb? Potřebuješ proteiňák jako variantu některého z tvých jídel. Vhodný také pro dodání bílkovin při vaření, pečení a do nápojů.

Porce jen za 32 Kč smiley

Že jsou proteiňáky chemie? Ty z fitness světa rozhodně, ale můj je čistou potravinou. Mrkni na složení, nic, co by se běžně v přírodních potravinách nevyskytovalo. A navíc jsem přidala přírodní trávicí enzymy, aby bylo bříško spokojenější.


Sunfiber® je rozpustná vláknina získaná z guarových bobů. Je zcela přírodní, bez chuti a zápachu. Je certifikovaná jako nízký FODMAP produkt, což znamená, že je šetrná k trávicímu traktu a je vhodná pro lidi s IBS (syndrom dráždivého tračníku).

Zdravotní přínosy:

  • Není nadýmavá, naopak pomáhá proti nadýmání.
  • Trávení: Pomáhá při problémech jako je zácpa, průjem a syndrom dráždivého tračníku.
  • Střevní zdraví: Podporuje růst prospěšných střevních bakterií, zlepšuje střevní stěnu a snižuje riziko střevních zánětů.
  • Metabolické zdraví: Reguluje hladinu cukru v krvi, podporuje vstřebávání minerálů a napomáhá při hubnutí.
  • Imunitní systém: Přispívá ke snížení zánětů a podporuje imunitní zdraví.
  • Duševní zdraví: Podporuje zdraví mozku a zlepšuje náladu prostřednictvím osy střevo-mozek.

Čistěji to už nejde:
Čistá potravinaBez cukruBez přídatných látekBez lepkuBez konzervantůProtein 75%Vysoký obsah vlákninyStevioglykosidy7 trávicích enzymůLow carbSvalyAktivita

Související produkty:


Diet Plan Protein Shake vanilka v2

Nápoj s vysokým obsahem bílkovin s příchutí vanilka, se sladidly přírodního původu z rostliny stévie.

Návod na přípravu: Smíchejte 30 g prášku (2 odměrky) s 250 ml polotučného mléka.

Složení: syrovátkový proteinový koncentrát 91 %; guarová vláknina Sunfiber® ST 8 %; přírodní aroma: vanilka, smetana; přírodní barvivo: beta-karoten; sladidlo rostlinného původu: steviolglykosidy; směs 7 trávicích enzymů výhradně rostlinného původu.

Bez přidaného cukru, výrobek obsahuje přirozeně se vyskytující cukry.

 Nutriční hodnoty  ve 100 g   v 30 g 
 Energetická hodnota v kJ  1642 493
 Energetická hodnota v kcal  389 117
 Tuk v g 6,4 1,9
 z toho nasycené mastné kyseliny v g  3,7 1,1
 Sacharidy v g 4,2 1,3
 z toho cukr g 4,2 1,3
 Bílkoviny v g 75 22
 Vláknina v g 7,8 2,3
 Sůl v g 0,35 0,1
Loading…