Katalog produktů > Zdraví a krása > vyLaděná kráska

vyLaděná kráska

NOVINKA Diet Plan vyLaděná kráska


499 Kč
17 Kč/porce
60 tablet
50 g

SKL

vyLaděná kráska

Podporuje růst, kvalitu a lesk vlasů, regeneraci a pružnost pokožky, zpevnění nehtů díky vyvážené kombinaci účinných látek z přírodních rostlinných extraktů.

Čistá potravina Bez cukru Bez přídatných látek Bez lepku Bez laktózy Bez konzervantů Low carb Vegan Krásná pleť Krásné vlasy #jeduladu

vyLaděná kombinace účinných látek z rostlinných extraktů, MSM, hydrolizovaného keratinu a vitamínů podporuje

  • růst, kvalitu a lesk vlasů
  • regeneraci a pružnost pokožky
  • zpevnění nehtů
     

Jen za 17 Kč / den smiley
 


AnaGain™ Nu - Inovativní surovina s klinickým výzkumem. Podporuje opětovný růst vlasů a omezuje nadměrného vypadávání vlasů. Stimulace na molekulární úrovni kožních buněk. Účinek je založen na zvýšení exprese genů FGF7 a Noggin, vyrovnávání cyklus růstu vlasů. Díky svému složení AnaGain™ na bázi organického naklíčeného zeleného hrášku nabízí špičkovou úroveň přístupu v boji proti vypadávání vlasů.

Hydrolyzovaný keratin - Pomáhá posílit vlasy a podporuje jejich lesk a růst. Pomáhá zlepšovat pevnost a odolnost nehtů proti lámání a štěpení. Podporuje zvýšení hydratace a pružnosti pokožky, obnovu buněk pokožky. Keratin může působit synergicky s kolagenem a dalšími bílkovinami v těle, čímž podporuje celkovou strukturu a zdraví tkání.

L- Methionine - Je nezbytný pro lidské zdraví, ale tělo si ho neumí vyrobit samo. Prospěšný pro zdraví kůže a vlasů díky obsahu síry, která je důležitá pro tvorbu kolagenu a keratinu - klíčové pro zdravou kůži, vlasy a nehty.

MSM - Důležitý pro vlasové folikuly a pevnost nehtů.

Extrakt z kopřivy dvoudomé - Díky detoxikačním vlastnostem podporuje čištění krve, což se projevuje na vzhledu a zdraví pokožky. Pomáhá v boji proti bakteriím, které mohou způsobovat akné a další kožní infekce. Podpora hojení drobných ran na pokožce. Pomáhá regulovat produkci mazu.

Extrakt z bambusových výhonků - Dokáže podporovat tvorbu kolagenu a keratinu díky které dokáže pomoct zlepšit pevnost a elasticitu pokožky, posílit vlasy a podporovat zdraví nehtů a další jiné výhody účinků.

Aloe vera extrakt - Hydratuje a zklidňuje pokožku. Může podporovat hojení a zdraví pokožky.

Vitamin E - Antioxidant, který pomáhá chránit kožní buňky před poškozením.

Čistěji to už nejde:
Čistá potravinaBez cukruBez přídatných látekBez lepkuBez laktózyBez konzervantůLow carbVeganKrásná pleťKrásné vlasy#jeduladu

Související produkty:


Diet Plan vyLaděná kráska

Vyvážená kombinace účinných látek z rostlinných extraktů, MSM, hydrolizovaného keratinu a vitamínů 

Dávkování: 2 kapsle denně.

Složení ve 2 kapslích: L-methionin 350 mg, akáciová vláknina, MSM 250 mg, rostlinná kapsle z HPMC, hydrolyzovaný keratin 150 mg, extrakt z listu aloe vera 100 mg, AnaGain™Nu 100 mg, extrakt z kořene kopřivy dvoudomé 80 mg, extrakt ze stébla bambusu 33 mg, vitamín E 12 mg (100 % RHP), protispékavá látka: stearát hořečnatý, beta-karoten 5 mg, vitamín B9 200 μg (100 % RHP).
*RHP referenční hodnota příjmu

Loading…