Růžová barva Himalájské soli svědčí o vysokém obsahu různých druhů minerálů a stopových prvků včetně vápníku, hořčíku, draslíku, mědi a železa. Tato vysoce kvalitní nerafinovaná sůl je vhodná pro vyvážené a zdravé stravování.
Sůl pochází z přírodních solných ložisek v Pákistánu. Vysoce kvalitní nerafinovaná sůl je vhodná pro vyvážené a zdravé stravování. Himalájská sůl známá jako "bílé zlato" je až 500 miliónů let stará a pochází z oblasti s nejkvalitnější solí na světě - ze solných dolů 5 000 metrů hluboko pod Himálajským pohořím. Alternativa klasické kuchyňské soli při vaření jídel a polévek. Je vynikajícím přídavkem do salátů, zeleniny, těstovin, brambor. Obohacuje chuť masových a rybích pokrmů.
Klíčové vlastnosti:Složení: 100 % sůl himalájská růžová, hrubá.