Bio ocet z jablek pěstovaných na malé farmě ve Španělsku, organický a nefiltrovaný, soutěží s ovocem ve zdravotních přínosech.
Organický jablečný ocet obsahuje vitaminy C, E, B6, pektin, beta-karoten, minerály a antioxidanty, které pomáhají regulovat hladinu cholesterolu, napomáhají snižovat hladinu cukru v krvi a minimalizovat riziko srdečního záchvatu, zatímco urychlují rozklad tuků a detoxikují tělo.
Přírodní produkt vyrobený fermentací alkoholu z čerstvě vymačkaného organického jablečného džusu. Tím si zachoval přírodní vitaminy a minerály z ovoce. Ekologický jablečný ocet s přírodním kalem způsobeným přirozeně se vyskytujícím pektinem. Díky neodfiltrování si zachovává enzymy a minerály vytvořenými bakteriemi v nepasterizovaném surovém octě. Je tepelně nezpracovaný a neobsahuje žádná umělá barviva a konzervační látky. Výrobek má bohatou jablečnou chuť. Je vhodný pro osoby se zvýšenou hladinou cukru v krvi.
Organický jablečný ocet má širokou škálu použití, např. pro ochucení salátů a pokrmů nebo marinování.
Doporučuje se pít jablečný ocet smíchaný s vodou ráno na lačný žaludek.
Jako nápoj: 1 lžička octa zředěná sklenicí minerální vody nebo čaje, můžete osladit medem.
Složení: bio jablečný ocet, produkt ekologického zemědělství.
Kyselost 5 %.