Katalog produktů > Zdravé vaření > Heirloom mouka sušené mango

Heirloom mouka sušené mango

NOVINKA Kokonati Heirloom mouka sušené mango


499 Kč   449 Kč
1 ks
400 g

SKL

Heirloom mouka sušené mango

Single Origin prášek / mouka z manga, raw, vegan, bez lepku, bez přidaného cukru.

Čistá potravina Bez cukru Bez přídatných látek Bez lepku Bez laktózy Bez konzervantů Bez palmového oleje Vegan Raw

Vychutnejte si exotickou chuť tropů v každé lžičce - heirloom sušené mango ve formě prášku / mouky je perfektní způsob, jak dodat vašim pokrmům sladkou, ovocnou chuť a množství vitamínů.

Tento jemně mletý prášek je vyroben z pečlivě vybraných, tradičně pěstovaných odrůd manga, které si díky metodě heirloom zachovávají svou původní chuť a nutriční hodnoty. Sušení probíhá šetrným způsobem, aby se zachovaly všechny vitamíny a minerály, které mango nabízí.

Jak ho používat?

  • Do smoothies a nápojů: Přidejte lžičku mango prášku do svého oblíbeného smoothie nebo koktejlu pro osvěžující, tropický nádech a přirozenou sladkost.
  • Při pečení: Obohaťte své pečivo, sušenky nebo koláče o exotickou chuť manga a zároveň přidejte důležité vitamíny a minerály.
  • Do dezertů: Vytvořte zdravé dezerty, jako jsou mangové sorbety, pěny nebo zmrzliny, plné ovocné chuti a bez přidaného cukru.
  • Jako přírodní sladidlo: Přidejte mango prášek do jogurtů, ovesných kaší nebo müsli pro sladkou snídani či svačinu, která dodá energii na celý den.

Jaké jsou výhody heirloom sušeného manga v prášku?

  • Výborná částečná náhrada klasické mouky.
  • Bohatý zdroj vitamínů a minerálů: Mango prášek je plný vitamínů A, C, E a skupiny B, stejně jako minerálů jako je draslík, hořčík a měď. Je také bohatý na vlákninu a antioxidanty, které podporují zdraví pokožky, imunitní systém a trávení.
  • Přirozeně sladká chuť: Díky přirozené sladkosti manga je tento prášek ideální pro přidání do vašich oblíbených receptů, aniž by bylo nutné přidávat rafinovaný cukr. Perfektní pro sladké pečivo, dezerty nebo snídaňové směsi.
  • Široké využití v kuchyni: Tento prášek můžete snadno začlenit do různých pokrmů a nápojů. Je ideální pro smoothies, koktejly, pečení, výrobu domácí zmrzliny, omáček nebo exotických salátových dresinků.
  • Snadné skladování a dlouhá trvanlivost: Prášková forma manga se snadno skladuje a má dlouhou trvanlivost, aniž by ztratila svou lahodnou chuť nebo nutriční hodnoty.

Co znamená Heirloom a Single Origin?

  • Heirloom označuje původní odrůdy rostlin, které byly předávány z generace na generaci, často po dobu desítek i stovek let, a to bez genetických modifikací. Tyto rostliny jsou pěstovány tradičními metodami a zachovávají si svou původní kvalitu, chuť a nutriční hodnotu. V případě naší červené řepy to znamená, že pochází z autentických, starobylých odrůd, které jsou známé svou intenzivní chutí a vysokým obsahem živin.
  • Single Origin znamená, že surovina pochází pouze z jednoho zdroje v Ceylon (Sri Lanka).
  • Kombinace těchto dvou termínů znamená, že pochází z jednoho konkrétního místa původu (single origin) a je vyrobena z tradičních, starých odrůd rostlin (heirloom). Takový produkt je obvykle velmi ceněn pro svou unikátní chuť, která odráží jak terroir daného místa, tak genetický původ rostliny.

Udělejte z heirloom sušeného manga ve formě prášku / mouky vaši novou kuchyňskou hvězdu a vychutnejte si každou lžičku plnou tropické chuti a zdraví.

Klíčové vlastnosti:
Čistá potravinaBez cukruBez přídatných látekBez lepkuBez laktózyBez konzervantůBez palmového olejeVeganRaw

Související produkty:


Kokonati Heirloom mouka sušené mango

EAN: 4796010581016

Složení: 100 % sušené mango.

Výživové údaje na 100 g Množství
Energie 1220 kJ
Tuky 0,8 g
z toho nasycené mastné kyseliny  0,4 g
Sacharidy 58,4 g
z toho cukry 52 g
Vláknina 1 g
Bílkoviny 4,8 g
Sodík 4 mg
Loading…