Katalog produktů > Zdravé vaření > Heirloom mouka sušená červená řepa

Heirloom mouka sušená červená řepa

NOVINKA Kokonati Heirloom mouka sušená červená řepa


479 Kč   399 Kč
1 ks
450 g

OBJ



Heirloom mouka sušená červená řepa

Single Origin prášek / mouka z červené řepy, raw, vegan, bez lepku, bez přidaného cukru.

Čistá potravina Bez cukru Bez přídatných látek Bez lepku Bez laktózy Bez konzervantů Bez palmového oleje Rostlinný protein Zdravé tuky Vegan Raw

Přidejte do své kuchyně výjimečný produkt plný chuti, barvy a zdraví prospěšných látek - heirloom sušená červená řepa ve formě prášku / mouky.

Sušená červená řepa pochází z pečlivě vybraných, tradičně pěstovaných řep, které byly šetrně sušeny a jemně mleté, aby vznikl prášek bohatý na živiny. Tento 100 % přírodní produkt je bohatým zdrojem vitamínů, minerálů a antioxidantů. Využijete ho při přípravě smoothies, pečení, nebo jako přírodní barvivo a přísadu do různých pokrmů, které potřebují přidat nejen zdraví prospěšné látky, ale i nádhernou červenou barvu.

Jak ho používat?

  • Do smoothies a nápojů: Přidejte lžičku prášku do svého ranního smoothie nebo džusu pro přirozené povzbuzení a posílení imunity.
  • Při pečení zdravých dezertů a pečiva: Obohaťte své dezerty, muffiny nebo domácí chleby o zdravou dávku živin a barvy.
  • Jako přírodní barvivo do pokrmů a nápojů: Vytvořte si domácí těstoviny, polévky nebo omáčky s krásně červeným nádechem.
  • Do jogurtů a kaší: Posypte svou ranní kaši nebo jogurt pro extra dávku vitamínů a minerálů.
  • Pro zlepšení nutriční hodnoty nejrůznějších receptů.

Jaké jsou výhody heirloom sušené červené řepy v prášku?

  • Výborná alternativa nebo částečná náhrada klasické mouky.
  • Bohatý zdroj živin: Tento prášek je plný vitamínů A, C, K a skupiny B, stejně jako minerálů jako železo, hořčík, draslík a mangan. Červená řepa je také známá svým vysokým obsahem antioxidantů a betainu, které podporují zdraví srdce a cév.
  • Přírodní barvivo: Červený prášek z řepy je skvělým způsobem, jak dodat vašim pokrmům krásnou, sytě červenou barvu bez použití umělých barviv. Je ideální pro výrobu domácích těstovin, dezertů, omáček nebo smoothie bowls.
  • Široké využití v kuchyni: Tento prášek můžete snadno přidat do různých pokrmů a nápojů. Je skvělý pro pečení, dochucování polévek, omáček, salátových zálivek nebo jako přírodní zesilovač chuti a barvy ve vašich smoothies a koktejlech.
  • Snadné skladování a dlouhá trvanlivost: Díky své práškové formě se snadno skladuje a má dlouhou trvanlivost, aniž by ztratil své výživné hodnoty nebo chuť.

Co znamená Heirloom a Single Origin?

  • Heirloom označuje původní odrůdy rostlin, které byly předávány z generace na generaci, často po dobu desítek i stovek let, a to bez genetických modifikací. Tyto rostliny jsou pěstovány tradičními metodami a zachovávají si svou původní kvalitu, chuť a nutriční hodnotu. V případě naší červené řepy to znamená, že pochází z autentických, starobylých odrůd, které jsou známé svou intenzivní chutí a vysokým obsahem živin.
  • Single Origin znamená, že surovina pochází pouze z jednoho zdroje v Ceylon (Sri Lanka).
  • Kombinace těchto dvou termínů znamená, že pochází z jednoho konkrétního místa původu (single origin) a je vyrobena z tradičních, starých odrůd rostlin (heirloom). Takový produkt je obvykle velmi ceněn pro svou unikátní chuť, která odráží jak terroir daného místa, tak genetický původ rostliny.

Udělejte z heirloom sušené červené řepy ve formě prášku/mouky nedílnou součást své kuchyně a obohaťte svou stravu o to nejlepší, co příroda nabízí.

Klíčové vlastnosti:
Čistá potravinaBez cukruBez přídatných látekBez lepkuBez laktózyBez konzervantůBez palmového olejeRostlinný proteinZdravé tukyVeganRaw

Související produkty:


Kokonati Heirloom mouka sušená červená řepa

EAN: 4796010580514

Složení: 100 % sušená červená řepa.

Výživové údaje na 100 g Množství
Energie 1510 kJ
Tuky 11,4 g
z toho nasycené mastné kyseliny  0,9 g
Sacharidy 73 g
z toho cukry 58 g
Vláknina 2,2 g
Bílkoviny 12,3 g
Sodík 338 mg
Loading…